آیا می دانید سس شیرینی که ما با غذاهای آسیایی می خوریم که گاهی طعم کارامل دارد؟ این سس گیاهی است، علاوه بر استفاده در غذاهای آسیایی، برای ماهی قزل آلا و ماهی تن کبابی و همچنین چندین دستور مرغ دیگر توصیه می شود.
عناصر:
1/4 فنجان سس سویا (شویو) (2 قسمت)
1/4 فنجان میرین (2 قسمت)
2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای (1 قسمت)
1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، پوست کنده و خرد شده
1 قاشق چایخوری سیر تازه، پوست کنده و خرد شده به قطعات کوچک
1 قاشق غذاخوری ساکه (اختیاری)
1 قاشق چایخوری آب لیمو (اختیاری)
شیوه آماده سازی:
زنجبیل و سیر را پوست گرفته و خرد کنید.
همه مواد را در یک قابلمه کوچک روی حرارت ملایم مخلوط کنید مخلوط کنید تا شکر کاملا حل شود.
آنقدر بپزید تا غلیظ شود تا یک قاشق را بپوشاند این یک سس رقیق است. اگر می خواهید بیشتر غلیظ شود نشاسته ذرت یا نشاسته سیب زمینی را به مخلوط اضافه کنید.
سس آلفردو:
پایه این نوع سس به سادگی یک سس دبه ای بیژن است، چیزی که در اینجا طعم و مزه می بخشد نوع و مقدار پنیری است که قرار می دهید برای هر نوع پاستا ایده آل است.
عناصر:
1 جعبه خامه شیر 200 گرم
1/2 فنجان (چای) پنیر پارمزان رنده شده تقریباً 55 گرم
4 قاشق غذاخوری کره خرد شده 48 گرم
نمک و دانه های فلفل سیاه خرد شده برای طعم دادن
شیوه آماده سازی:
کرم را در یک کاسه ضد حرارت یا استیل قرار دهید.
روی آتش بگذارید، در بن ماری (در تابه ای با 1 لیتر آب).
بگذارید 3 دقیقه بماند، گاهی اوقات هم بزنید یا تا زمانی که گرم شود.
آتش را کم کنید.
پنیر را به تدریج بدون توقف با همزن دستی اضافه کنید.
کره را (کم کم) اضافه کنید و مدام هم بزنید.
نمک را به دلخواه اضافه کنید و فلفل سیاه را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.