عسل درجه یک سبلان راز موفقیت برنده مسابقه هوش برتر

از زمان های بسیار قدیم، مردم از عسل هم در غذا و هم در دارو استفاده می کردند.

نقاشی های روی دیواره های غارهای باستانی نشان می دهد که از عسل در 8000 سال پیش در غذا استفاده می شده است، اگرچه هیچ مدرکی مبنی بر نگهداری و پرورش زنبور عسل تا 2400 سال قبل از میلاد وجود ندارد و خواص درمانی عسل از زمان های قدیم برای مردم شناخته شده است.

زنبورها شهد گل‌های اطراف خود را جمع‌آوری می‌کنند، آن را به کندو می‌آورند، چندین بار مصرف می‌کنند، هضم می‌کنند و دوباره می‌گردانند و محصول نهایی عسل است، مایعی که به عنوان غذای نگهداری شده برای زنبورها عمل می کند.

بو، رنگ و طعم بستگی به نوع گل بازدید شده دارد.

خواص درمانی عسل درجه یک سبلان در مراقبت های بهداشتی و پزشکی به ویژه به عسل خام مربوط می شود و این عسل مستقیماً از کندو بدون عملیات حرارتی یا پاستوریزه بطری می شود.

به این ترتیب، این نوع عسل تمام مواد مغذی و همچنین تمام ترکیبات گیاهی جمع آوری شده از انواع گل ها را حفظ می کند.

عسل درجه یک سبلان

این تنها برخی از خواص درمانی عسل است:

مواد مغذی عسل
عسل از زمان های قدیم در رژیم غذایی مردم استفاده می شده است و به لطف مقدار زیادی قند موجود در آن، منبع غنی انرژی بود.

از نظر تغذیه ای، یک قاشق غذاخوری عسل (21 گرم) حاوی 64 کالری و 17.3 گرم قند از جمله فروکتوز، گلوکز، مالتوز و ساکارز و 0 گرم فیبر، چربی و پروتئین است.

همچنین حاوی مقادیر کمی – زیر 1٪ از RDI – چندین ویتامین و مواد معدنی است، اما برای برآورده کردن نیاز روزانه خود باید کیلوهای زیادی بخورید.

از عسل برای شیرین کردن سس ها یا مارینادها استفاده کنید و عسل را با قهوه یا چای مخلوط کنید و از عسل به عنوان روی نان تست یا پنکیک استفاده کنید.

عسل را به عنوان یک شیرین کننده طبیعی با ماست، غلات یا بلغور جو دوسر مخلوط کنید.

به خاطر داشته باشید که این داروی شیرین هنوز هم نوعی قند است، بنابراین مصرف آن باید در حد متوسط ​​باشد.

انجمن قلب آمریکا (AHA) بیش از دو قاشق غذاخوری در روز برای زنان و سه قاشق غذاخوری در روز برای مردان توصیه نمی‌کند.

توصیه می شود کودکان زیر یک سال به دلیل احتمال ابتلا به بوتولیسم شدید عسل مصرف نکنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.