خرما بسته ای که شیرینی خواستگاری دختر یزدی شد

خوردن خرما بسته ای در حد اعتدال بعید است که قند خون افراد را بیش از حد افزایش دهد، حتی اگر دیابت داشته باشند.

طبق یک مطالعه، خرما یک ماده غذایی با شاخص گلیسمی پایین است که منجر به افزایش قابل توجه قند خون در افراد مبتلا به دیابت یا بدون دیابت نمی شود.

اگرچه محققان تنها حجم نمونه کوچکی داشتند، یافته‌های آنها نشان می‌دهد که خوردن خرما در حد اعتدال نباید تأثیر چشمگیری بر قند خون فرد داشته باشد.

خرما را می توان مانند کشمش به صورت تازه یا خشک مصرف کرد. مردم همچنین می توانند آنها را به انواع غذاهای شیرین یا خوش طعم اضافه کنند.

خرمای شکم پر: افراد می توانند خرما را با بادام، گردو، پنیر خامه ای یا پسته برای میان وعده یا فینگرفود پر کنند.

سالاد: خرمای کامل خرد شده، خلال شده یا بدون هسته یک افزودنی عالی برای سالاد است.

خرما

اسموتی: ترکیب خرما در اسموتی موز به شیرینی طبیعی و ارزش غذایی اضافی می‌افزاید.

خورش ها: خرما در خورش های مراکشی یا غذاهای تاگینی طعم بسیار خوبی دارد.

توپ های انرژی زا: مردم می توانند خرما را با مغزها، کرن بری، جو دوسر، تکه های نارگیل یا انواع مواد دیگر مخلوط کنند تا «توپ های انرژی» بدون پخت درست کنند.

هنگام خرید خرما، مردم باید به دنبال خرماهایی باشند که براق و نشکن هستند.

فرد می تواند خرمای تازه را در ظرف دربسته در یخچال برای ماه ها و حتی بیشتر در فریزر نگهداری کند. اگر خرمای خشک در یخچال نگهداری شود، حدود 1 سال در ظرف دربسته و در صورت یخ زدن سال ها ماندگاری دارد.

انسان نباید خرمایی را بخورد که بوی ترش دارد یا خیلی سفت است یا روی سطح آن قند متبلور شده است. این علائم می تواند نشان دهد که تاریخ ها خراب شده اند.

خرما نسبت به بقیه ارزش غذایی خود دارای قند بسیار بالایی است. افرادی که سعی در مدیریت قند خون خود دارند، مانند افراد مبتلا به دیابت، هنگام مصرف خرما باید مراقب کل قند مصرفی خود باشند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.