عوارض جانبی قابل توجهی برای مصرف معمولی توت خشک شناخته نشده است. با این حال، همیشه باید در حد اعتدال مصرف شود.
با این حال، زنان باردار نباید توت مصرف کنند . باید این امکان وجود داشته باشد که مواد تشکیل دهنده توت از طریق بند ناف جذب شود – اثرات دقیق آن بر روی نوزادان متولد نشده مشخص نیست.
افرادی که دارو مصرف می کنند ممکن است بخواهند با پزشک مشورت کنند که آیا باید توت را به صورت پودر یا به عنوان میوه خشک مصرف کنند.
در بهترین حالت، توت باید اسپری نشده و بدون شکر اضافه شود. همچنین مهم است که بدانید توت خشک شده از کجا آمده و کجا بطری شده است. استانداردهای آلمانی نسبتاً سختگیرانه در نظر گرفته می شوند.
به همین دلیل است که مواد غذایی بطری شده در آلمان تابع استانداردهای کیفی بالاتری هستند. گوگرد یا سایر مواد افزودنی نیز نباید در توت وجود داشته باشد.
– واقعاً توت سفید کمی بی ضررتر است. و کمی دورتر به سمت شرق، دوباره در مسیر اصلی، در باغ اگون شیله، آن را مییابیم، درخت توت باشکوه (Morus alba) با میوههای سفید یا خوب، نه کاملاً سفید.
فقط گلگون ترین توت ها رسیده و به راحتی می ریزند. آنها بسیار شیرین هستند، اما کمی عطر کمتری نسبت به مشکی ها دارند، که نه تنها از بیرون یادآور توت سیاه هستند.
می توانید آنها را خشک کرده و به عنوان یک شیرین کننده سالم برای موسلیس استفاده کنید، یا بلافاصله آنها را میان وعده میل کنید.
توت در اصل بومی اروپا نبود. توتهای سیاه و سفید تا حدودی سختتر از آسیا میآیند، اما قبلاً نزد یونانیان باستان بسیار محبوب بودند و رومیها در آب و هوای شرابکشی گسترش دادند.
توت قرمز بسیار مقاوم، که از آمریکا می آید، در اینجا حتی کمتر شناخته شده است. همه آنها مانند انجیر از خانواده توت هستند.
از قرن دوازدهم، تمایلات مکرری برای کاشت درختان توت سفید در مقیاس بزرگ در مناطق با آب و هوای معتدل اروپا به عنوان علوفه برای پرورش کرم ابریشم، اغلب به عنوان راه، وجود داشته است.
در ایتالیا، از جمله لومباردی و ونتو، صنعت ابریشم قابل توجهی واقعاً توسعه یافت. در اتریش سفلی و وین نیز از قرن شانزدهم، به ویژه در زمان ماریا ترزا، و سپس در نیمه اول قرن نوزدهم پس از اینکه تجارت بین انگلستان و این قاره به دلیل محاصره قاره ای ناپلئون قطع شد، تلاش هایی صورت گرفت.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.