بادمجان های تند و لطیف به طور گسترده ای در پخت و پز استفاده می شوند و خورش، سرخ شده، قیمه، خاویار از آنها درست می شود، چیپس درست می شود و نام گذاری می شود و علاوه بر طعم عالی، میوه سالم است.
بادمجان در میدان تره بار تهران تقریباً همیشه در منوهای رژیم غذایی استفاده می شود، متابولیسم و هضم را عادی می کند، برای افراد مبتلا به بیماری های سیستم عروقی نشان داده شده است و همچنین به ترک سیگار کمک می کند، و به روشی راحت.
تفاوت بین بادمجان و کدو سبز چیست؟
اغلب، بادمجان را می توان با کدو سبز، به خصوص جوان یا انواع با پوست سبز اشتباه گرفت و میوه ها به جز رنگ و بافت پوست، از نظر ظاهری کاملا شبیه هم هستند.
از نظر آشپزی، این سبزیجات در دستور العمل های مشابه استفاده می شوند و یک سوال منطقی مطرح می شود – آیا می توان آنها را جایگزین کرد؟
از نظر بیرونی، بادمجان دارای پوستی صاف و اغلب تیره رنگ است و با این حال، انواع نارس یا خاص ممکن است پوست سبز، اما همیشه صاف داشته باشند و در زمینه، میوه دارای گوشتی سبک با تعداد زیادی دانه های کوچک به طور تصادفی است.
کدو سبز کشیده است، همیشه سبز است و بافت پوست خاصی دارد، کافی است انگشت خود را لمس کنید تا میکروویل های زیادی را احساس کنید.
لایه پالپ به طور مساوی در زیر پوست توزیع می شود و دانه ها در مرکز میوه ترکیب می شوند. در صورت لزوم به راحتی قابل حذف هستند.
هر دو سبزی به طور فعال در آشپزخانه استفاده می شود، گاهی اوقات حتی با هم یا در دستور العمل های مشابه.
با این حال، آنها دارای ترکیبات مختلف و خواص مفید هستند، در طعم و عطر متفاوت هستند بنابراین، بادمجان سرشار از پتاسیم، سیلیکون، فسفر، ویتامین های B5، B6، B9 و PP است و ماده خاصی وجود دارد – ناسونین که از سلول ها در برابر تخریب محافظت می کند و به ویژه برای مغز مفید است.
کدو سبز حاوی مقدار کمی پتاسیم است، اما مقدار زیادی منیزیم، کبالت، آهن و منگنز برای ویتامین ها دارد – به طور عمده B1، B2، B4، فیلوکینون و C.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.