پسته از درخت پسته است که بومی منطقه خاورمیانه است و ایران تولید کننده اصلی دنیاست اما به دلیل محبوبیت پسته به کشورهای دیگر صادر می شود.
آنچه ما در دانه داخل میوه ای که درخت تولید می کند مصرف می کنیم و این دانه را به صورت بو داده یا شور مصرف می کنند.
ویتامین های گروه B در پسته با پوست سبز وجود دارد و آنها مسئول عملکرد صحیح سیستم عصبی مرکزی هستند.
یک غذای افسانه ای زیرا گفته می شود حدود سه هزار سال پیش ملکه سبا آن را تنها غذای دربار خود نامید و مردم را از خوردن آن منع کرد.
چگونه از پسته در دستور پخت خود استفاده کنید
پسته علاوه بر داشتن این همه خواص شگفت انگیز بسیار خوب نیز هست! به همین دلیل از آنها در آشپزخانه بسیار استفاده می شود، در متفاوت ترین روش ها و دستور العمل ها.
علاوه بر مصرف طبیعی، یا کبابی و نمکی، میتوانند طعم و رنگ سبز خاص خود را به انواع سسها و تاپینگهای واقعاً خوشمزه اضافه کنند!
مثلا پستو پسته رو امتحان کردی؟ برای این کار کافی است در قابلمه مقداری آب بجوشانید و پسته های پیچیده شده را داخل آن بریزید و 5 دقیقه بپزید و بعد از جدا کردن پوست آن را آبکش کنید.
پسته ها را در مخلوط کن بریزید، روغن زیتون و گرانا پادانو رنده شده، برگ ریحان، نصف حبه سیر و پوست رنده شده نصف لیمو را بریزید.
همزن را روشن کرده و بعد از چند ثانیه آب را بریزید و در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خامه یکدست شود.
از پسته برای تهیه بستنی و شیرینیهای مختلف، از جمله نوقای خوشمزه کریسمس، یا برای گوشتهای فصلی و آب سرد استفاده میشود (مرتادلای کلاسیک با طعم پسته را در نظر بگیرید!)
از طرف دیگر، اگر از این نوع غذا سوء استفاده نکنید و مشکل وزن نداشته باشید، پسته تنها می تواند ضامن تندرستی باشد: چربی های آن به مقدار مناسب فقط فایده دارد! با این حال مراقب باشید که حتی در این مورد از آن تجاوز نکنید، زیرا مهمتر از همه، فرض بیش از حد امگا 6 می تواند منجر به التهاب شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.