مطالعات نشان داده اند که قرار دادن کیوی در رژیم غذایی خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا را کاهش می دهد و این میوه استوایی سرشار از لوتئین (171 میلی گرم در 100 گرم) و آنتی اکسیدان هایی است که از سلامت چشم حمایت می کند.
غلظت بهینه این مواد در میوه آن را به محصولی مهم برای پیشگیری از بیماری های چشمی از جمله دژنراسیون ماکولا تبدیل می کند علاوه بر این، کیوی سرشار از ویتامین A (1 گرم به ازای هر 100 گرم) است که برای چشم نیز مفید است.
خلق و خو را بهبود می بخشد:
این میوه گرمسیری سرشار از سروتونین است که به بهبود حافظه و خلق و خو کمک می کند و مصرف منظم میوه باعث کنترل اشتها و بهبود خواب می شود.
علاوه بر این، کیوی گلدانی کمک بزرگی در مبارزه با افسردگی است و یک مطالعه نشان داد که سروتونین موجود در کیوی بازده خواب را تا 15 درصد افزایش می دهد، بنابراین، می تواند به رفع بی خوابی کمک کند.
از سلامت استخوان ها حمایت می کند:
افرادی که از ضعف و شکستگی استخوان رنج می برند باید کیوی را در رژیم غذایی خود بگنجانند و این میوه سرشار از ویتامین K و کلسیم است.
مواد معدنی که برای سلامت استخوان ها مهم هستند و آنها همچنین به کاهش خطر آسیب استخوان و پوکی استخوان کمک می کنند.
دارای خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی است و دانه های کیوی به مبارزه با قارچ ها و باکتری ها کمک می کند و همچنین شایان ذکر است که گوشت چندین نوع انگور فرنگی چینی نیز همین خواص را دارد.
از DNA محافظت می کند:
میوه های کیوی قدرت شگفت انگیزی دارند، آنها به محافظت از DNA در برابر آسیب کمک می کنند و آنها دارای مواد مغذی گیاهی هستند و ترکیباتی که به میوه شگفت انگیز خواص آنتی اکسیدانی خاصی می بخشد.
علاوه بر آنها، کیوی حاوی فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها است، موادی که فعالیت آنتی اکسیدانی دارند و به محافظت از DNA در برابر آسیب کمک می کنند.
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و ویتامین C موجود در کیوی می تواند به بهبود سیستم ایمنی بدن شما کمک کند.
کیوی همچنین حاوی بسیاری از ترکیبات آنتی اکسیدانی و ویتامین E است که به افزایش تعداد سلول های T در بدن کمک می کند و به تقویت سیستم ایمنی کمک می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.