می تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد
غلات کامل به طور مداوم با سلامت قلب بهتر مرتبط هستند بنابراین، جای تعجب نیست که افزودن منظم جو به رژیم غذایی می تواند خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
این به این دلیل است که جو شیرودی گیلان می تواند عوامل خطر خاصی را کاهش دهد علاوه بر کاهش سطح کلسترول بد LDL، فیبر محلول در جو می تواند سطح فشار خون را کاهش دهد.
در واقع، بررسی اخیر کارآزماییهای تصادفیسازی شده نشان داد که مصرف متوسط 8.7 گرم فیبر محلول در روز ممکن است با کاهش متوسط فشار خون 0.3-1.6 میلیمتر جیوه همراه باشد.
فشار خون بالا و کلسترول LDL بالا دو عامل خطر شناخته شده برای بیماری قلبی هستند و بنابراین کاهش آنها می تواند از قلب محافظت کند.
منیزیم و فیبر محلول می توانند در برابر دیابت محافظت کنند.
جو می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را با کاهش سطح قند خون و بهبود ترشح انسولین کاهش دهد.
این تا حدودی به دلیل محتوای غنی منیزیم آن است یک ماده معدنی که نقش مهمی در تولید انسولین و استفاده بدن از قند دارد.
جو همچنین غنی از فیبر محلول است که با آب و سایر مولکول ها در حین حرکت در دستگاه گوارش، جذب قند را در خون کند می کند.
تحقیقات نشان میدهد که صبحانه جو نسبت به صبحانهای که از سایر غلات کامل مانند جو دوسر تشکیل شده است، قند خون و سطح انسولین خون را افزایش میدهد.
در مطالعه دیگری، شرکتکنندگانی که کاهش گلوکز ناشتا داشتند، روزانه تکههای جو یا جو مصرف کردند و پس از سه ماه، سطح قند خون و انسولین در افرادی که جو مصرف میکردند 9 تا 13 درصد کاهش یافت.
ممکن است به پیشگیری از سرطان روده بزرگ کمک کند
رژیم غذایی غنی از غلات کامل به طور کلی با احتمال کمتری برای بسیاری از بیماری های مزمن، از جمله سرطان های خاص – به ویژه سرطان های روده بزرگ، مرتبط است.
مجدداً، محتوای بالای فیبر جو نقش اصلی را ایفا می کند.
فیبر نامحلول به طور خاص به کاهش زمان مصرف غذا برای پاکسازی روده کمک می کند، که به ویژه در برابر سرطان روده بزرگ محافظت می کند و علاوه بر این، فیبر محلول به مواد سرطانزای مضر روده متصل میشود و آنها را از بدن خارج میکند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.