بادام به ویژه بادام کوهی تلخ که به طور سنتی میوه خشک شده به همراه گردو و فندق، پس از پوست کندن و برشته شدن، یک میان وعده خوشمزه است که میتوان آن را به تنهایی هم خورد.
با این حال، اگر میخواهید سعی کنید ترکیبهای اصیل و سرگرمکننده جدیدی ایجاد کنید، این میوههای خوشمزه ایدهآل هستند تا خود را با ایدههای جدید و خوشمزه سرگرم کنید! به عنوان مثال، چرا یک کیک خوشمزه سیب نرم بدون گلوتن با بادام را امتحان نکنید؟
طرز تهیه آسان و مناسب هم برای صبحانه و هم برای میان وعده، این کیک ترکیبی از میوه های تازه و خشک را به میز می آورد که شما را بی تفاوت نخواهد گذاشت!
همچنین برای جان بخشیدن به پای های خوش طعم، ترد و سریع آماده می شود، بادام در تمام اشکالش استثنایی است: به صورت کامل، ورقه ای یا دانه ای خورده می شود!
و برای کسانی که از عدم تحمل رنج می برند و به دنبال چیزی شیرین هستند، سرآل مادلین خوشمزه خود را با بادام، بدون گلوتن، بدون لبنیات و بدون شکر ارائه می دهد.
از طرف دیگر، اگر ترجیح می دهید بادام را به صورت نوشیدنی مصرف کنید، پیشنهاد می کنیم یکی از نوشیدنی های بادام دار موجود در وب سایت سرآل مانند نوشیدنی بادام Bio Céréal را امتحان کنید! این نوشیدنی که هم برای مصرف طبیعی و هم برای تهیه اسموتی و میلک شیک طراحی شده است، یک جایگزین طبیعی معتبر برای شیر گاو است.
به علاوه، در قالب فوق العاده راحت 500 میلی لیتری به صورت
طبق مطالعه ای که در سال 2015 توسط تیمی از محققان سازمان تحقیقاتی Life Science در بتسدا در ایالات متحده انجام شد، خوردن آجیل باعث کاهش سطح کلسترول و به ویژه “کلسترول بد” می شود.
مصرف بادام به ویژه در کاهش خطر بیماری قلبی موثر است.
اما چگونه آن را توضیح دهیم؟ به گفته نویسندگان این کار، آجیل حاوی مواد مغذی بسیاری است: اسیدهای چرب غیراشباع، پروتئین ها، ویتامین ها و مواد معدنی، موادی که سلامت رگ های خونی و عملکرد شریان ها را بهبود می بخشد.
این یافته ها مطالعه قبلی انجام شده توسط محققان دانشگاه آستون در بریتانیا را تایید کرد.
طبق این تحقیق، خوردن منظم بادام گردش خون را مایع تر می کند، فشار خون را کاهش می دهد و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را به حداقل می رساند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.