فواید خرما برای سلامتی
خرما میوه ای سرشار از مواد معدنی، ویتامین ها و مواد مغذی گیاهی است که برای سلامتی مفید است و دریابید که خرما برای چه چیزی مفید است و چه فوایدی برای سلامتی دارد.
خرماها وقتی به آنها نگاه می کنیم خاص به نظر نمی رسند، “چروک” هستند و ظاهری قهوه ای و خشک دارند، اما بسیار خوش طعم و معطر هستند!
خرما، درختانی که این میوهها را تولید میکنند، توسط مبلغان اسپانیایی در دهه 1700 از سواحل غربی آمریکا آورده شد و آنها 3 تا 5 سال پس از کاشت میوه میدهند و پس از 12 سال کاملاً بالغ میشوند.
آنها در مناطق خشک جهان کشت می شوند و به ویژه در اردن و مرز ایران و عراق یافت می شوند.
فواید خرما برای سلامتی
وقتی صحبت از تعداد مواد معدنی و ویتامین ها می شود، کافی است بگوییم که مقدار زیادی از آنها وجود دارد و اول از همه، آنها به راحتی هضم می شوند و به بدن اجازه می دهند تا از خوبی آنها نهایت استفاده را ببرد.
فیبرهای غذایی موجود در خرما پیارم در تهران به انتقال آسان مواد زائد در روده بزرگ کمک می کند و از کلسترول بد (LDL) جلوگیری می کند.
محتوای آهن، جزء هموگلوبین در گلبول های قرمز خون، تعادل اکسیژن در خون را تعیین می کند و پتاسیم، یک الکترولیت، به کنترل ضربان قلب و فشار خون کمک می کند.
ویتامینهای B موجود در خرما و کاروتنولیدها مانند لوتئین، زآگزانتین در شبکیه چشم جذب میشوند تا عملکرد نور و فیلتر کنندگی بهینه را حفظ کنند و در برابر دژنراسیون ماکولا محافظت کنند.
خرما حاوی ویتامین های A و K است و یتامین A از چشم ها محافظت می کند، پوست را حفظ می کند و حتی از ریه ها و دهان در برابر سرطان محافظت می کند.
تانن ها که فلاونوئیدها هستند و همچنین آنتی اکسیدان های پلی فنولیک با عفونت ها و التهاب ها مبارزه می کنند و به جلوگیری از خونریزی زیاد (ضد خونریزی) کمک می کنند.
ویتامین K یک منعقد کننده خون است که به متابولیسم استخوان ها نیز کمک می کند.
مس، منیزیم، منگنز، ویتامین B6 (پیریدوکسین)، نیاسین، اسید پانتوتنیک، ریبوفلاوین نیز در خرما وجود دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.