روش های مصرف و تهیه
نخود به طور گسترده ای در آشپزی در سراسر جهان استفاده می شود و مورد استقبال قرار می گیرد و می توان آن را به روش های مختلفی مصرف کرد، به شکل آرد، ماده ای است که در غذاهایی مانند فلافل یا خمیر استفاده می شود.
رایج ترین راه برای خوردن آنها غلات است و برای این کار، آنها را برای چند ساعت خیس می کنند (حداقل 12 توصیه می شود)، سپس با آب کافی پخته می شوند و می توانید سبزیجات، تکه های گوشت را به ذائقه هر کدام اضافه کنید.
همچنین می توان آن را به سالاد اضافه کرد یا به عنوان میان وعده به صورت برشته میل کرد.
چند غذای معروف با نخود مادلین وجود دارد: فلافل عربی فوق الذکر، هوموس، تریپ به سبک مادرید، سوپی به نام آجیاکو، معمولی رشته کوه آند (بین کلمبیا و ونزوئلا) و خیلی چیزهای دیگر.
فواید نخود برای سلامتی
کارشناسان بنیاد تغذیه اسپانیا (FEN) نشان میدهند که آنها منبعی از “پروتئین گیاهی، کلسیم، پتاسیم، آهن، فسفر، منیزیم، فولات، نیاسین، ویتامین B6 و ویتامین E” هستند، علاوه بر این، آنها فیبر محلول و نامحلول را فراهم می کنند.
با در نظر گرفتن ارزش غذایی آن، نخود به عنوان یک ماده غذایی شناخته می شود که می تواند فواید سلامتی مختلفی را ارائه دهد.
میشه بگی کدومشون؟ چه اینطور باشد، چه اگر شک دارید، حتماً همه مواردی را که در زیر به آن می پردازیم بخوانید.
این احتمالاً یکی از شناخته شده ترین فواید نخود است و محتوای پروتئین گیاهی بالای آن، آن را برای گیاهخواران ایده آل می کند، که می خواهند اطمینان حاصل کنند که مواد مغذی لازم برای بدن خود را از منابع غیر حیوانی دریافت می کنند.
با این حال، نخود “کامل” نیست، زیرا حاوی برخی از اسیدهای آمینه ضروری است، اما نه همه چیز مورد نیاز و این بدان معنی است که نباید تنها منبع پروتئینی باشد که انتخاب می کنید با این حال، آنها هنوز یک جایگزین بهینه برای رشد و توسعه هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.